Uvjeti korištenjaKOR Informatički inženjering

Ovaj program zaštićen je Zakonom o autorskom pravu i drugim srodnim pravima. Zabranjeno je svako presnimavanje,kopiranje i distribucija drugim pravnim ili fizičkim osobama. Svako neovlašteno posjedovanje i potraživanje bez suglasnosti autora podliježe zakonskim sankcijama prema čl.229 i 230. Kaznenog Zakona. Za eventualnu štetu nastalu korištenjem podataka informacija koje se nalaze na ovim stranicama ne odgovaramo.

Intelektualno vlasništvo

Ove su stranice zaštićene intelektualnim vlasništvom i vlasništvo su KOR-a. Svaki sadržaj na njima, uključivo tekstove, tabele, grafičke prikaze, znakove, ikone i ostalo, zaštićen je intelektualnim vlasništvom i ostaje vlasništvo KOR-a u odnosu sa trećim stranama.

Materijal i informacije sadržane na ovim stranicama mogu se citirati uz obavezno navođenje izvora samo u nekomercijalne svrhe. Strogo je zabranjeno korištenje sadržaja ovih stranica u bilo kakve svrhe komercijalnog karaktera.

Linkovi na stranice trećih osoba

Linkovi na stranice trećih osoba navode se samo zbog razloga praktičnosti te ne podrazumijevaju nikakvo odobrenje, odgovornost KOR-a ili prihvaćanje navedenih linkova od strane KOR-a. Stoga se KOR ne smatra odgovornim za sadržaj stranica trećih osoba.